Kalcio ir Silicio nauda veido odai

Kalcio ir Silicio nauda veido odai

Kalcio ir Silicio nauda veido odai

Kalcis ir Silicis yra neatsiejama grožio paslaptis, kurią siūlo pati gamta, ypač jo gausu Opokos uolienoje. Šie du mineralai net tik yra naudingi žmogaus sveikatai, bet ir puoselėja odos grožį. Kalcis padeda stiprinti odos struktūrą ir palaiko jos elastingumą. Be to, jis skatina ląstelių atsinaujinimą, o tai padeda išlaikyti odą šviežią ir jaunatvišką. Silicis, kita vertus, yra svarbus kolageno gamybai, kuris yra būtinas sveikai, lygiai, stangriai odai.

Opokos uolienoje randami šie pagrindiniai mineralai sukuria puikų derinį, kuris suteikia odai natūralų ir ilgaamžišką grožį. Ši natūrali dermė suteikia odai reikiamą maitinimą ir drėkinimą, tuo pačiu sumažindama raukšles ir palaikydama odos struktūros vientisumą. Tad pasitelkus Kalcio ir Silicio galias iš Opokos uolienos, galima ne tik sustiprinti odą, bet ir suteikti jai blizgesio bei jaunatviškos išvaizdos ilgalaikį poveikį. Taigi, gamtos dovanomis galima pasitikėti kaip natūraliu odos grožio šaltiniu, kuris teikia ne tik išorinę, bet ir vidinę grožio harmoniją.

 

𝐕𝐞𝐢𝐝𝐨, 𝐤𝐮̄𝐧𝐨 𝐤𝐢𝐞𝐭𝐢𝐞𝐣𝐢 𝐩𝐫𝐚𝐮𝐬𝐢𝐤𝐥𝐢𝐚𝐢 𝐬𝐮 𝐎𝐩𝐨𝐤𝐨𝐬 𝐮𝐨𝐥𝐢𝐞𝐧𝐚, 𝐤𝐮𝐫𝐢𝐨𝐣𝐞 pagrindiniai mineralai yra  Kalcis ir  Silicis:

  • Kalcis (Ca) išoriniame odos sluoksnyje, epidermyje, 𝐫𝐞𝐠𝐮𝐥𝐢𝐮𝐨𝐣𝐚 𝐫𝐢𝐞𝐛𝐚𝐥𝐢𝐧𝐢𝐮̨ 𝐥𝐢𝐚𝐮𝐤𝐮̨ 𝐯𝐞𝐢𝐤𝐥𝐚̨, taip formuodamas apsauginę odos plėvelę, ko dėka 𝐢𝐬̌𝐬𝐚𝐮𝐠𝐨𝐦𝐚 𝐨𝐝𝐨𝐬 𝐝𝐫𝐞̇𝐠𝐦𝐞̇.
  • Silicis (Si) 𝐝𝐢𝐝𝐢𝐧𝐚 𝐡𝐢𝐚𝐥𝐮𝐫𝐨𝐧𝐨 𝐫𝐮̄𝐠𝐬̌𝐢𝐞𝐬 (𝐇𝐀) 𝐠𝐚𝐦𝐲𝐛𝐚̨ keratinocituose (odos drėkinimas ir stangrinimas), apsaugo odą nuo dehidracijos, patikimai ją 𝐝𝐫𝐞̇𝐤𝐢𝐧𝐚, 𝐬𝐭𝐚𝐛𝐝𝐨 𝐫𝐚𝐮𝐤𝐬̌𝐥𝐢𝐮̨ 𝐬𝐮𝐬𝐢𝐝𝐚𝐫𝐲𝐦𝐚̨, optimizuoja odos regeneraciją, saugo nuo laisvųjų radikalų, 𝐬𝐚𝐮𝐠𝐨 𝐥𝐚̨𝐬𝐭𝐞𝐥𝐞𝐬 𝐧𝐮𝐨 𝐨𝐤𝐬𝐢𝐝𝐚𝐜𝐢𝐧𝐢𝐨 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐬𝐨 ir struktūrinius baltymus nuo glikacijos, strijų profilaktika, normalizuoja lipolitinį aktyvumą.

Opokos uolienos nauda įrodyta  Tarptautinėje J.S.Hamilton kosmetikos tyrimų laboratorijoje: 𝐠𝐞𝐫𝐢𝐧𝐚 odos 𝐞𝐥𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠𝐮𝐦𝐚̨ ir 𝐬𝐭𝐚𝐧𝐠𝐫𝐮𝐦𝐚̨, 𝐥𝐲𝐠𝐢𝐧𝐚 odą, reguliuoja odos 𝐬𝐞𝐛𝐮𝐦𝐨 𝐢𝐬̌𝐬𝐢𝐬𝐤𝐲𝐫𝐢𝐦𝐚̨, 𝐦𝐚𝐳̌𝐢𝐧𝐚 odos 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐮𝐝𝐢𝐦𝐮𝐬, vienodina odos toną.

Reikia pagalbos?

Jūsų krepšelis