Labas, aš Opoka

Labas, aš Opoka

Labas, aš Opoka

Labas, aš Opoka – naujai iškasta influencerė. Milijonus, o gal ir milijardus metų gulėjau rami sau Žemaitijos lygumose ir nė nesvajojau apie rampų šviesą, kol vieną dieną pasipainiojau po kojomis tikram talentų kasinėtojui. Drąsiai galiu teigti, kad mane, tokią pilką ir kietą, šlifavo ilgiau, nei deimantą, kasė, virė, maišė, trynė.... Ir štai, po šitiekos grožio procedūrų pagaliau galiu prisistatyti Jums! Turbūt pagalvojot: "Ar iš balos tas gražumas?". Ne iš balos - iš telkinio!

Esu Opokos uoliena – mineralų karalienė, kurią ne daug kur galima sutikti (Lietuvoje, Lenkijoje, Ukrainoje), o dabar - ir socialiniuose tinkluose. Susimatom kiekvieną sekmadienį ČIA  ir aš Jums papasakosiu savo istoriją.

NATULA - Opokos nubučiuota 💋

 

Teisybę pasakius, ne visada buvau tokia graži... Didžiąją dalį gyvenimo buvau visų uolienų bjaurusis ančiukas. Kai kitos gyrėsi savo spalvų įvairove, aš buvau tikra pilka pelytė.  Bet juk ne išorinis grožis svarbiausia! Ir tą įrodė tarptautinė J.S.Hamilton kosmetikos tyrimų laboratorija. Ji ištyrė mane ir, pasirodo, kad milijonus metų gulėdama po žeme aš ne tik prikaupiau naudingų mineralų, kurie teigiamai veikia odą, bet ir gerinu odos elastingumą, stangrumą ir net mažinu raudonį vos po 21 d. naudojimo!

Šie atradimai man suteikė daugiau pasitikėjimo savimi ir štai aš čia - visa švytinti, supakuota, kvepianti 5 skirtingais kvapais  ir pasiruošusi su Jumis susidraugauti! Ar jau išbandei mane?

 

Aš - OPOKA - Lietuvoje gimusi, iškasta ir jau supakuota! Sako, pagal rūbą sutinka, todėl  į susitikimą su Jums ateinu viskam pasiruošusi ir pasipuošusi. Mane sutikti galite natūralių kietųjų prausiklių veidui ir kūnui pavidalu. Pasirodo aš galiu pagerinti odos elastingumą ir stangrumą, išlyginti odą, sureguliuoti sebumo išsiskyrimą, sumažinti  paraudimus ir suvienodinti odos toną. Kūrėjai sako, kad šias mano slaptas galias atskleidė tarptautinė J. S. Hamilton laboratorija ir nors man tie nuopelnai nelabai rūpi, bet kiti išgirdę stebisi tokiu netikėtu atradimu ir vadina mane žemės auksu.  Nors gamtoje aš bekvapė, bet per savo kelionę Jūsų link susidraugavau su eteriniais levandų, citrinžolės, mėtos ir eukalipto augaliniais aliejais, kad mūsų pažintis paliktų malonų kvapų šleifą.  Kvepianti natūralumu, žavinti savo švelnumu Jūsų odai ir vienintelė tokia…

Nuošidžiai

Jūsų Opoka. 

Prisipažinsiu, esu užsispyrusi. Ir jei galvojate, kad  deimantas čia visų kiečiausias, tai žinokite, kad ir aš ne špietna - kūrėjams užkūriau tikrą pirtį! Žemaitė, visgiJ O ką Jūs darytumėt, jei vieną dieną, po milijonų metų ramybės, kažkas staiga Jus ištrauktų iš saldaus miego, imtų vadinti "pilka ir negražia", dažyti, kvėpinti,  trinti, malti, sukti, po to kaltinti, kad prastai putoji ir galiausiai pareikštų, kad tavo "figūra" ne pakankamai stangri, mat nesustingsti taip, kaip jiems reikia. Taip ir būčiau kaprizus visą gyvenimą rodžiusi, bet, visai neplanuotai, mano dėmesį patraukė atkakli, draugiška ir mane mylinti gamybos vadovė.  Na, prisijaukino Ji mane ir tik Jos dėka mes dabar galime susipažinti!  Sutikau pasigražinti natūraliomis spalvomis ir išdalyti Jums save natūralių muiliukų pavidalu.  Jei dar nesusipažinom - kviečiu kelionėn -  ištiesk savo ranką....

Gal kuklumas ir puošia Žmogų, bet tik ne mane, juk 𝐚𝐬̌ 𝐎𝐩𝐨𝐤𝐨𝐬 𝐮𝐨𝐥𝐢𝐞𝐧𝐚 😂 Vakar girdėjau mano atradėjus kalbant, kad, be aikštingos influencerės genų, manyje 𝐦𝐨𝐤𝐬𝐥𝐢𝐧𝐢𝐧𝐤𝐚𝐢 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐝𝐨 𝐥𝐚𝐛𝐚𝐢 𝐝𝐚𝐮𝐠 𝐊𝐚𝐥𝐜𝐢𝐨 𝐢𝐫 𝐒𝐢𝐥𝐢𝐜𝐢𝐨❗️Sakė aš beveik vien iš jų ir sudaryta. Tą akimirką man pagaliau nušvito protas - tai va iš kur tas mano kietumas ir gražumas❗️ O jie galvojo, kad minkys mane kaip molį... Še tau kad nori - leipau juokais 😂 už savo kalcinuoto pilvo susiėmus.

Aš ne ekspertė, bet jei būdama kelių milijardų??? metų senumo taip puikiai 💋 atrodau, matyt tas Kalcis ir Silicis bus nagelius prikišę.

𝐕𝐞𝐢𝐤𝐝𝐚𝐦𝐢 𝐭𝐚𝐧𝐝𝐞𝐦𝐮, 𝐬̌𝐢𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥𝐚𝐢 🩶🤍 𝐞𝐬𝐚𝐧𝐭𝐲𝐬 𝐍𝐀𝐓𝐔𝐋𝐀 𝐤𝐢𝐞𝐭𝐮𝐨𝐬𝐢𝐮𝐨𝐬𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐮𝐬𝐢𝐤𝐥𝐢𝐮𝐨𝐬𝐞:

✔ Minkština ir drėkina, pritraukdami vandens molekules į ląsteles bei tarpląstelinį skystį. Tai gali padėti sumažinti odos sausumą, niežėjimą ir pleiskanojimą.

✔ Apsaugo nuo priešlaikinio senėjimo kovodami su laisvaisiais radikalais.

✔ Gerina odos elastingumą skatindami kolageno ir elastino gamybą mūsų odoje. Tai gali padėti sumažinti raukšles ir mimikos linijas.

✔Gali sumažinti uždegimą slopindami uždegiminių faktorių (citokinų) gamybą. Tai gali padėti palengvinti tokias odos ligas, kaip egzema ir psoriazė.



Su tokia gamtos🌿 galia manyje, drąsiai galiu teigti, kad atrodau bent milijardu metų jaunesnė! O kaip atrodo Jums?

Skandalas! Man žadėjo, kad aš tik veidelius prausiu ir visus gražinsiu, o ėmė ir sukūrė naują produktą - indų ploviklį. Indų ploviklį!!! Jūs rimtai??? Nuo raudono kilimo tiesiai į nešvarius indus. Na ir karjeros posūkis. Ir žinot, kas visų baisiausia? O gi tą kietąjį indų ploviklį visi graibsto greičiau, nei spėja mano kūrėjai gaminti... Kadangi šitam aš "nepasirašiau", jau buvau belendanti atgal į savo žemės guolį, bet tada pradėjo plaukte plaukti nustebusių ir laimingų klientų komentarai, kad pagaliau, plaunant indus, rankos nebesausėja, jų neperšti, ploviklio užtenka labai ilgai ir jis padeda visiems prisidėti prie gamtos tausojimo... Suminkštėjo mano uolinė širdis. Dar niekada nebuvau taip vertinama ir mylima!

Kas jau kas, o aš tai tikrai žinau, kaip iš bjauriojo ančiuko gulbe pavirsti ir tikrai galiu patvirtinti, kad Jums, Mielosios, tai kur kas paprasčiau padaryti, nei man. Nueini į vieną kitą masažą, atsirenki veido priežiūros priemones, gerai maitiniesi ir viskas, o štai mane ir tašė, ir dildė, ir malė, ir kalė.... Turbūt nerasiu lietuviško veiksmažodžio ko tik su manim nedarė. Na, o kad Jums netektų visų tų kančių vardan grožio  patirti - kviečiu išbandyti Opokos veido kaukę, kurioje nieko kito be manęs ir nerasit.

Ką galiu pažadėti - veidas tikrai nesuakmenės, kaip aš - priešingai, taps glotnesnis, skaistesnis, jaunatviškesnis ir švaresnis. Ypač pagelbėsiu toms, kurių oda problematiška, riebi, linkusi į aknę ar raudonį.  Ir tada jau galėsite veidrodėlio  paklausti - kas Pasaulyje gražiausia?

Vienu prisilietimu nuo Tavęs...

Opokos nubučiuota.

Nors meilės diena jau praėjo, aš myliu be dienų ir valandų... Myliu gyvenimą ir Žmones, myliu galimybę dalytis ir būti atrasta. Sakoma, kad nieko be priežasties nebūna ir aš manau, kad 𝐎𝐩𝐨𝐤𝐨𝐬 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐝𝐢𝐦𝐚𝐬 𝐳̌𝐞𝐦𝐞̇𝐬 𝐠𝐞𝐥𝐦𝐞̇𝐬𝐞 𝐧𝐞𝐢̨𝐯𝐲𝐤𝐨 𝐛𝐞 𝐫𝐞𝐢𝐤𝐚𝐥𝐨.

Esu dėkinga NATULA kurėjams, kurie apsiginklavo kantrybe ir mane tokią kaprizingą pažabojo, o dabar aš galiu nešti gamtos žinią visiems, dar tik mane ir produktus su manimi atrandantiems. Kviečiu naudotis gamtos turtais, džiaugtis jų natūralia sudėtimi ir natūraliu, mūsų kūnui artimu poveikiu bei labiau saugoti mūsų visų namus – Žemę.

Kviečiu dalintis meile su Opoka O aš trumpam su Jumis atsisveikinu, nes mano kūrėjai vėl turi naujų idėjų mano transformacijoms. Jau ir pati su nekantrumu laukiu, ką gi dar iš manęs pagamins.

Reikia pagalbos?

Jūsų krepšelis